Hola!

DC Multiserveis som una empresa especialitzada en la gestió, planificació i realització de petites reformes i reparacions dins de l’àmbit de la llar i el comerç. Amb una atenció personalitzada, propera i de gran qualitat, optimitzem els nostres propis recursos per donar un servei ràpid i eficaç als nostres clients. DC Multiserveis disposa de personal propi especialitzat cadascú dins del seu ofici que ens permet oferir qualitat en el treball sol·licitat, rapidesa en la seva execució i una molt bona relació de qualitat preu. Escollint DC Multiserveis tries una empresa jove i dinàmica, creada i basada en la confiança, la formalitat i professionalitat. Els nostres clients en són la nostra millor referència.

Podem ajudar-te a resoldre les teves necessitats i fer realitat els teus projectes.

"Gestionem íntegrament totes les teves necessitats, t'orientem i t'assessorem per què ho facis realitat, i el més important, sense mals de caps ni contratemps"

Assessorament

En totes les teves necessitats, problemes o contratemps que et puguin surgir i et poguem ajudar. Per petit o gran que sigui, sempre hi trobarem una solució.

Disseny

Si la teva necessitat necessita un disseny, una orientació o una segona opinió, tenim l'equip preparat per donar una proposta i ho puguis veure abans de fer-ho realitat.

Planificació

D'inici a final tots els treballs a fer, perquè no se'ns escapi cap detall i n'estiguis informat en tot moment, però sobretot per no perdre ni un minut amb la seva realització.

Seguiment

Diari de l'estat de l'obra o reparació, informació constant i fluida perquè visquis el dia a dia del projecte sense necessitat de ser-hi present a través de la nostra app.

Reforma

De cuines, lavabos, estades, etc. Amb les teves necessitats, gustos, colors i la nostra experiència per aconseguir un resultat òptim.

Reparacions

Tant petites com grans, si tens una necessitat nosaltres hi serem. Resposta ràpida i pressupost en menys de 24 hores.

Comercials

Projectes comercials a mida; botigues, restaurants, cafeteries, apartaments, hotels, exposicions, mercats...

Firals

Una imatge val més que mil paraules, per això et dissenyarem i produírem l'estand que representi la teva marca allà on vulguis arribar.

No t'imagines el que podem fer per a tu...